Zoom-overleg saai? Niet met een Moulin Rouge of Frozen-achtergrond

Komen de online vergaderingen met Zoom je zo langzamerhand de neus uit? Dan bieden musicalproducenten mogelijk uitkomst. Musicals als Frozen en Moulin Rouge hebben namelijk speciale Zoom-achtergronden online gezet. Vergaderen wordt op deze manier een stuk leuker!

Overleg jij straks in winterwonderland-sferen? Of ga je voor een Parijse ambiance? Via de de Facebookpagina's van Frozen en Moulin Rouge kun je kleurrijke achtergronden downloaden, zo ontdekten onze collega's van Musicalweb. De twee Broadway-musicals hoop de talloze thuisvergaderingen tijdens de coronacrisis zo wat op te vrolijken. 

Vooralsnog zijn beide musicals alleen in het buitenland te zien. Het is nog onbekend of, en zo ja wanneer, we de voorstellingen in Nederland mogen bewonderen.

Creatieve oplossingen in crisistijd

Artiesten en producenten proberen in deze rare tijden toch voor het nodige vermaak te zorgen. Zo maken De Lama's Quarantaine TV, zetten theatergezelschap OrkaterTheater aan Huis en Maas Theater & Dans voorstellingen online en kijk je de leukste musicals op Netflix. Samen houden we de moed erin!

Foto: Frozen-achtergrond Zoom (FB Frozen - The Musical)