Zien: Castleden Rocky Horror Show en Titanic brengen prachtige kerstgroet

De theaters zijn weer gesloten. Een enorme klap voor alle theaterliefhebbers, -acteurs, -makers en mensen achter de schermen. Maar producent De Graaf & Cornelissen Entertainment houdt de moed erin! Een aantal castleden van hun musicals Titanic en Rocky Horror Show hebben een mooie kerstgroet opgenomen.

In de video zingen Esmée Dekker, Julia Berendse, Linda Verstraten, Juliette van Tongeren, Samir Hassan, Martijn Vogel, Brecht van Arnhem en David van den Tempel hun versie van het lied 'Oh Holy Night'.

 

Mooie kerstgroet 

Artistiek directeur Hans Cornelissen laat weten dat hij uiteraard ook erg baalt dat er niet gespeeld kan worden. "Titanic kwam zes dagen na de succesvolle galapremière stil te liggen. Dat geldt ook voor de Rocky Horror Show, die met een ware sterrenregen na de première in het Internationaal Theater Amsterdam bezig was met een triomftocht door het land. Acht castleden van deze twee producties sloegen de handen ineen om toch iets moois te kunnen doen voor de feestdagen, waarop zij normaal gesproken op de podia van de theaters zouden staan."

 

Gerelateerde onderwerpen