Willeke Alberti treedt opnieuw op voor zorgcliënten

Afgelopen maandag speelde zangeres Willeke Alberti opnieuw een concert voor de cliënten in de zorg. Dat is wel even wennen, want mensen mogen niet meezingen, het concert moet gegeven worden met de anderhalve meter regels in acht en het is natuurlijk wel weer lang geleden dat ze überhaupt mocht optreden. 

"Deze mensen zijn zo puur, zo mooi en transparant. Die wisselwerking kan je nooit verwoorden als je het niet zelf meemaakt wat er gebeurt op zo'n middag," vertelt Willeke in een gesprek met Shownieuws. Ze heeft het optreden dan ook echt gemist al die maanden. Niet alleen het zingen en het rondreizen, maar ook dat ze met haar concerten mensen zo ontzettend blij kan maken.

Dat is natuurlijk niet raar. Veel trouwe fans van Willeke zijn vaste zorgcliënten en haar muziek raakt bij hen absoluut een gevoelige snaar. Mensen niet mogen aanraken hakt er echt in. Ook voor Alberti is het echt even wennen. "Iedereen straalt. Iedereen is blij. Dit IS leven en ik leef weer." verzucht de zangeres.

Willeke Alberti is inmiddels zelf ook alweer 75 jaar en viert dit met een grote jubileumtour, die nog tot en met juni 2021 te zien zal zijn. 

 

Ben je op zoek naar een ander concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen