Wende Snijders komt in 2021 met nieuwe theater- en clubtour

Wende Snijders gaat weer op tournee. De zangeres trekt in 2021 langs de Nederlandse theaters en poppodia met haar nieuwe show De Wildernis.

Na haar succesvolle tournee rond haar album MENS is Wende Snijders vanaf volgend jaar opnieuw op het podium te bewonderen. Samen met een team van (inter)nationale schrijvers en ontwerpers maakte ze de show De Wildernis. De zangeres zoekt wederom naar antwoorden op vragen die we ons zelf liever niet stellen, maar die ons wel in hart, hoofd en buik bezighouden. 

Op haar website vertelt Wende het volgende over De Wildernis: "In mijn dagboek gaat het nu vaak over wat wel en niet lijkt te kunnen, wat aanvaardbaar is, wat niet. Ook het zwijgen keert veel terug: de dingen die niet gezegd worden, geheimen die soms generaties lang levens bepalen. De schaduwkant die we allemaal in ons hebben en vaak te eng vinden om heen te gaan. Maar misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed." 

De Wildernis belooft een complete theaterbelevenis te worden met vanzelfsprekend veel aandacht voor muziek en design. De try-outs vinden plaats in april 2021, waarna de show begin mei in Paradiso (Amsterdam) in première gaat.

Foto: © Sanne de Wilde

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over