Voorstelling over Anne Frank speelt door

Goed nieuws voor alle theaterfans: wegens aanhoudende vraag speelt de voorstelling ANNE vanaf april opnieuw in Theater Amsterdam! De hoofdrol zal vervuld worden door Eva Heijnen.

Anne Frank Fonds
Imagine Nation produceert de voorstelling op initiatief van Het Anne Frank Fonds in Basel – opgericht door Otto Frank - met als doelstelling zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze inktzwarte bladzijde uit onze geschiedenis. Het verhaal van Anne Frank blijft voortleven doordat de opgetekende belevenissen ook actueel blijven voor jongere generaties. Het Anne Frank Fonds wil hier dan ook op inspelen door de voorstelling op eigentijdse wijze te brengen in het theater. De opbrengsten uit het Anne Frank Fonds worden ingezet voor educatieve en charitatieve doeleinden .

Diepe indruk
Theater Amsterdam maakt gebruik van een levensecht decor om het verhaal over te brengen. Als kijker word je meegezogen in het verhaal, wat een diepe indruk zal achterlaten. Naast ANNE, zal ook de musical SKY spelen vanaf 3 april. Met dank aan het Stage Around systeem zullen deze voorstellingen beiden opgevoerd kunnen worden in Theater Amsterdam.

Hoofdrol voor Eva Heijnen
Eva Heijnen neemt de rol van Anne op zich. Ze is afgestudeerd aan de ArtEZ Toneelschool in Arnhem volgde daarna lessen in New York. Ervaring heeft ze opgedaan bij Toneelgroep Amsterdam, Toneelgroep Maastricht, Toneelgroep De Appel, TG Nachtgasten en theatercollectief Stormvogels .

Vanaf 10 april t/m juni speelt ANNE twee maal per zondag; om 13:30 en 19:00. Bestel je kaarten hier.

Lees meer over