Vijf theaterlivestreams voor jouw Valentijnsdag!

Zondag is het weer zo ver: Valentijnsdag. Nog geen plannen gemaakt met jouw geliefde? Geen nood! Wij hebben enkele mooie livestreams met een valentijnstintje voor je op een rijtje gezet.

Valentijnsdag 2021 wordt ontegenzeggelijk anders dan de afgelopen jaren. Een etentje buiten de deur, romantisch concert of filmbezoek zit er niet in, maar gelukkig is er genoeg leuks te beleven vanaf de bank!

Nasrdin Dchar - JA

Theatermaker en acteur Nasrdin Dchar maakte met JA een voorstelling over liefde en het huwelijk. Speciaal voor Valentijnsdag haalt hij de show opnieuw uit de kast, hier en daar aangepast met een extra vleugje liefde. 

Bekijk de livestream via de website van het Amsterdamse theater De Meervaart.

 

 

Ed Struijlaart - Valentijnsconcert

Singer-songwriter Ed Struijlaart pakt morgen zijn gitaar op om de mooiste (liefdes)liedjes ten gehore te brengen. Tijdens De Grote Valentijns-stream speelt Struijlaart naast eigen werk ook de nodige covers. Heb je een verzoekje? Geef het door en wellicht hoor je jouw favoriete nummer tijdens de afterparty voorbijkomen! Koop snel je ticket via de link op Struijlaarts website.

 

 

Laura van Dolron - Liefhebben

Stand-upfilosofe Laura van Dolron biedt een alternatief op Valentijnsdag. Ze knalt haar voorstelling Liefhebben via een livestream de wereld in. Liefhebben zet je aan het denken en is troostrijk en hoopvol tegelijk.

Van Dolron speelt de voorstelling vanuit het Rotterdamse Theater Walhalla.

 

 

Boom Chicago - Digital Valentine’s Show

Het Amsterdamse comedygezelschap Boom Chicago trakteert haar fans op een ware digitale valentijnsshow. De avond wordt gevuld met een comedyshow, liefdesquiz en naar wens een heerlijk romantisch diner! Kaarten zijn te koop via de website van Boom Chicago

Internationaal Theater Amsterdam - Romeinse Tragedies

Ben je niet zo'n liefhebber van dat kleffe gedoe op 14 februari? Dan biedt Internationaal Theater Amsterdam wellicht uitkomst. Het gezelschap presenteert namelijk een Romeinse Shakespearemarathon! Achtereenvolgens zie je de verhalen Coriolanus, Julius Caesar en Antonius & Cleopatra voorbijkomen. 

Bestel snel je kaartje via de ITA-website en waan je op Valentijnsdag even in het Romeinse Rijk.

Foto: Nasrdin Dchar - fotograaf Daniel J Ashes

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over