Uitmarkt luidt nieuw theaterseizoen in

Het is weer zo ver: dit weekend vindt de Uitmarkt in Amsterdam plaats. Het jaarlijkse festival luidt daarmee het nieuwe theaterseizoen in. En er valt een hoop te beleven.

Op de Uitmarkt kun je terecht voor informatie, gratis optredens van artiesten en orkesten, pop-up voorstellingen en een stille disco. Bij sommige stands kun je zelfs terecht voor speciale voordeelacties, zoals bij Soldaat van Oranje. Ook aan de jeugd is gedacht; kinderen kunnen bij Kids@work allemaal leuke dingen doen zoals acteren, schilderen of een filmpje maken.

Unieke optredens
Uniek dit jaar zijn de akoestische optredens van musicalsterren bij de stand van Stage Entertainment Nederland. Ook kun je daar op de foto in de photobooth in de stijl van je favoriete musical.

Meezingen
De traditionele klapper van de Uitmarkt is natuurlijk de Musical Sing-A-Long op zondagavond, gepresenteerd door Romy Monteiro en Frits Sissing. De cast van bekende musicals zingen hun hits en jij kan lekker meezingen. Ook thuis, want AVROTROS zendt het meezingspektal live uit op NPO 1.

Maak je dus op voor knallers uit HAIR, The Lion King, The Bodyguard en Ciske de Rat de Musical. Verder treedt de internationale cast van Jesus Christ Superstar op. Deze wordt speciaal daarvoor uit Italië overgevlogen. Vanaf 14 december speelt deze beroemde musical in Amsterdam, Den Haag en Groningen. Ook kun je meezingen met een een oude klassieker....

Tijdens de Musical Sing Along (#msa2016) aanstaande zondag op NPO1 om 21:30, is er een blokje 25 jaar AFAS Circustheater. Linda en ik mogen dan ons duet uit Miss Saigon weer zingen. En zoenen !

Een foto die is geplaatst door Tony Neef (@tonyneef) op

Lees meer over