Tournee Murder Ballad minstens drie maanden uitgesteld

De voorstellingen van musical Murder Ballad worden opgeschort. Het duurt ten minste tot half januari 2021 voordat we Vajen van den Bosch, Buddy Vedder en de anderen op het podium kunnen bewonderen.

STENT Producties deelde het treurige nieuws via zijn Facebookpagina. Met het maximale bezoekersaantal van 30 mensen en daarbovenop de tijdelijke sluiting van de theaters is het plannen van een tournee haast onmogelijk geworden. Producent Giovanni Sturkenboom kiest met de tournee-uitstel voor duidelijkheid:

"De musical ligt sinds 22 oktober al stil en vandaag is besloten om de volledige tour uit te stellen voor in totaal drie maanden. Wij hopen half januari 2021 de tour van ‘Murder Ballad’ te hervatten, zodat onze prachtige musical met nog meer dan 70 shows op de planning opnieuw mag schitteren door heel Nederland!"

Bezoekers die al een ticket hadden gekocht voor een voorstelling mogen binnenkort een bericht verwachten van het desbetreffende theater.

Murder Ballad

 

 

Murder Ballad vertelt het verhaal van de levenslustige twintiger Sara. Ze heeft een stormachtige relatie met de rauwe Tom, maar vindt uiteindelijk rust bij de rustigere Michael. De twee bouwen samen een leven op en krijgen zelfs een kindje.

Maar na een aantal jaren begint Sara te twijfelen. Heeft ze wel de juiste keuze gemaakt? Als Tom plotseling weer in haar leven verschijnt, laait de onstuimige liefde weer op...

Murder Ballad wordt opgevoerd door Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor.

Foto: Annemieke van der Togt

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over