Theo Martijn Wever in Musical De Tocht

Vanmiddag is de cast van musical De Tocht bekendgemaakt. Op het ijs van de Elfstedenhal in Leeuwarden werden onder meer Theo Martijn Wever, Jolijn Henneman, Boy Ooteman en Maike Boerdam gepresenteerd. De musical over Elfstedentocht gaat op 1 oktober 2023 in première.

Met de aankondiging van Wever, Henneman, Ooteman en Boerdam is de gehele hoofdcast nu bekend. Eerder maakte de producent al bekend dat Nandi van Beurden, Wolter Weulink en Thijs Meester als hoofdrolspelers hun opwachting maken in De Tocht. De totale cast bestaat meer dan zestig (schaatsende) acteurs.

Musical De Tocht

De Tocht gaat over vijf vrienden die samen de Elfstedentocht willen rijden. Belofte maakt schuld, maar dan blijkt dat er veel meer op het spel staat dan enkel het bemachtigen van het beroemde kruisje. Een van de vrienden draagt namelijk een groot geheim met zich mee...

De musical over de Elfstedentocht gaat op 1 oktober 2023 in première in Leeuwarden. Speciaal voor De Tocht wordt het Friso Theater gebouwd, een theater met een echte 360°-ijsvloer van 2000m2.

 

 

Castbeeld: Lucas Kemper

Gerelateerde onderwerpen