Theaternieuws week 44: Soldaat van Oranje opnieuw verlengd en Festen in theater met sterrencast!

Zoals elke week praten we je op zondag weer helemaal bij over het laatste theaternieuws, want de theaterwereld staat immers nooit stil. Afgelopen week konden we verheugd melden dat Soldaat van Oranje opnieuw verlengd wordt, én er staan bovendien een paar topproducties in de startblokken! 

Soldaat van Oranje verlengd

Fans van Soldaat van Oranje kunnen hun hart ophalen: de langstlopende theaterproductie houdt haar titel in ere en plakt weer een paar maanden aan het speelschema. In ieder geval tot en met maart 2022 zijn we verzekerd van deze topproductie in de Katwijkse TheaterHangaar. 

Nieuwe theaterkomedie Volkstuin Complex

Ben jij ook zo dol op muzikale theaterkomedies? Zet je dan schrap voor de gloednieuwe productie Volkstuin Complex, met in de hoofdrollen Rop Verheijen en Tina de Bruin! Ze touren vanaf eind februari langs de theaters in het land. Wanneer je denkt dat volkstuintjes een oase van rust zijn voor saaie mensen, dan heb je het goed mis, bewijst deze voorstelling...

Festen in Nederlandse theaters

Meesterwerk Festen komt terug in de Nederlandse theaters. Peter Heerschop, Viggo Waas en Maartje van de Wetering spelen mee in de sterrencast van het Deense meesterwerk. We volgen een ogenschijnlijk vrolijke familiebijeenkomst die al snel omslaat in een inktzwarte dag zodra de verloren zoon opduikt en een boekje open doet. 

Belle Perez zingt nummers van Beste Zangers 

Belle Perez maakt zich op voor haar nieuwste theatertour, en daarin zal ze ook nummers uit het populaire programma Beste Zangers ten gehore brengen. Perez is bekend van haar warmbloedige Spaanstalige nummers, maar heeft nog meer in haar mars, bewees ze in het televisieprogramma. Genoeg inspiratie voor een nieuwe theatertour die dan ook luistert naar de titel Anders.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over