Theaternieuws week 32: Bastiaan Ragas, Stefano Keizers en nieuwe musical

De theaterwereld staat nooit stil, ook niet tijdens de coronapandemie. Iedere zondag blikken we terug op het belangrijkste theaternieuws van de afgelopen week. Deze week hadden we het theaterfestival de Parade, Bastiaan Ragas, Stefano Keizers en een gloednieuwe musical.

De Parade strijkt niet neer in Amsterdam

Theaterfestival De Parade komt dit jaar toch niet naar Amsterdam. Nu de coronamaatregelen verscherpt zijn voor festivals kregen de gemeente en de organisatie de logistieke puzzel niet in elkaar en dus kon er geen vergunning verleend worden voor het festival.

Bastiaan Ragas speelt na 12 jaar weer in grote musical

Bastiaan Ragas heeft een hoofdrol gekregen in ZODIAC de musical. Het is 12 jaar geleden dat de acteur voor het laatst op de planken stond bij een grote musicalproductie. Hij wisselt met René van Kooten de rol van Frederik af.

Musical The Great Gatsby volgend jaar in theaters

The roaring twenties komen terug met The Great Gatsby Musical: jazz, uitbundige feesten, waanzinnige outfits en natuurlijk liefde en bedrog. We gaan van dat alles genieten vanaf 2022.

Stefano Keizers heeft Expeditie Robinson overleefd

Stefano Keizers werd eerder deze week als eerste kandidaat bekend gemaakt voor het seizoen van Expeditie Robinson dat eind deze maand op televisie te zien is. Terwijl hij eerder in zijn eigen podcast vertelde dat hij "nog liever doodgaat" dan aan zo’n programma mee te doen.

Cast TITANIC de musical is compleet

De cast van Titanic de musical is compleet! Han Oldigs is de laatste acteur die wordt toegevoegd aan het namenlijstje van de cast. Hij zal naast onder meer René van Kooten en Mariska van Kolck te zien zijn in de musical over het bekendste schip ter wereld.

Gerelateerde onderwerpen