Theater.nl en Schouwburg Cuijk vragen bezoeker: wat vind jij?

Theater.nl, de nieuwe website voor theaterminnend Nederland, lanceert volgende week woensdag in Cuijk een bijzonder project. Het experiment wordt gehouden in samenwerking met Schouwburg Cuijk. Woensdagavond 11 november treedt in het vernieuwde Cuijkse theater Herman van Veen op. Tijdens de pauze en na de voorstelling wordt bezoekers van de voorstelling vrijblijvend naar hun mening gevraagd. Wat vind jij? Heb je genoten? Of viel het tegen? Medewerkers van Theater.nl stellen de bezoekers in de gelegenheid een korte recensie te geven. Dat kan bij de speciale tabletzuil die in de foyer wordt geplaatst. De medewerkers van Theater.nl lopen echter ook rond met een tablet waarop bezoekers hun beoordeling kunnen maken.

Theater.nl wil een onafhankelijk podium zijn op het internet waar liefhebbers van cabaret, toneel, ballet, musicals en alle andere podiumkunsten hun mening kunnen achterlaten over bezochte voorstellingen. Tegelijk kunnen zij lezen wat andere bezoekers van dezelfde of andere voorstellingen vonden. Een podium als dit kan er volgens Theater.nl voor zorgen dat ook voorstellingen van minder grote namen, of van artiesten die aan het begin van hun carrière staan, aandacht en beoordelingen krijgen. Het vergroot hun naamsbekendheid én hun publiek. Daarnaast wil Theater.nl een totaal overzicht bieden van wát er wáár in de Nederlandse theaters speelt.

Theater.nl heeft de bezoekers van de volledig vernieuwde Schouwburg Cuijk uitgekozen om als eerste op grote schaal deel te laten nemen aan het nieuwe podium op internet. Het nieuwe Cuijkse theater en het nieuwe Theater.nl zien beide een nieuwe horizon voor zich. En omdat de vergrote theaterzaal woensdagavond volledig uitverkocht is, zal de respons groot zijn, verwacht Theater.nl.

De Schouwburg Cuijk heeft recent een omvangrijke metamorfose ondergaan. Bezoekers van de voorstelling van Herman van Veen kunnen, tegelijk met het experiment van Theater.nl, hun mening geven over het vernieuwde theatergebouw.

Lees meer over