Tim Knol en vele anderen bij 1,5 meter sessies in Theater De Nieuwe KHL in Amsterdam

Het knusse theater De Nieuwe KHL in Amsterdam biedt vanaf nu volop theatervoorstellingen die helemaal coronaproof zijn opgesteld! 

Steeds meer theaters komen met voorstellingen die je gewoon kunt bezoeken, ondanks de beperkingen die de regering heeft opgelegd. Vanaf deze maand mogen er maximaal 30 bezoekers een voorstelling in het theater bijwonen. Het knusse Amsterdamse theater De Nieuwe KHL is hier helemaal op ingespeeld en biedt een breed programma aan mooie voorstellingen de komende maanden. 

Tim Knol in De Nieuwe KHL

De Nieuwe KHL is een klein, intiem theater in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. In de achterzaal betreed je het theater in een prachtige hoge zaal met een geweldige akoestiek. Deze plek is uitermate geschikt voor kleinere, intieme voorstellingen met een persoonlijk karakter. Wat kunnen we zoal verwachten in De Nieuwe KHL? Chansonniers, singer-songwriters en artiesten met mooie luisterliedjes: ze treden hier allemaal maar wat graag op. Zo staat op 10 juni niemand minder dan Tim Knol op het podium! Tim werkte de afgelopen tijd hard aan een nieuw album, waarvoor hij inspiratie opdeed tijdens zijn vele reizen. Hij tekent zelf voor de productie, en dit levert een heel persoonlijk album op. Benieuwd hoe dit klinkt? Reserveer dan hier je kaartje. Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor zijn concert op 10 juni! 

Winnares Songfestival Lenny Kuhr

Lenny Kuhr kennen we natuurlijk als winnares van het Eurovisie Songfestival, waar ze als jong meisje Troubadour zong. Deze Grande Dame heeft inmiddels een behoorlijke staat van dienst opgebouwd, en maakt graag een plekje vrij in haar drukke agenda voor een optreden in De Nieuwe KHL. Gisteren trad ze hier dan ook op voor een uitverkochte zaal! Maar niet getreurd, want Lenny geeft op 15 juni een benefietconcert via livestream ten bate van de behandeling van de ernstig zieke baby Jayme. 

Chansonniers en verhalenvertellers

Naast deze grote namen passeren nog een heel stel toppers de revue, zoals JP den Tex & Jim de Groot, Maurice Hermans, Gerard Alderliefste, Britta Maria, Maurits FondseChristophe Chaplet, Trio Bier Light, Jan Eilander en nog vele anderen!

Bekijk hier het programma van De Nieuwe KHL.

 

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over