Theater aan Huis: Fataal de musical

De theaters zijn dicht, maar dat betekent niet dat er geen voorstellingen te bekijken zijn. Er valt online heel veel te ontdekken. En iedere dag komen er nieuwe voorstellingen bij. Vandaag richten we onze ogen op Fataal de musical.

Fataal is een musical in de traditie van Carry Slee en gemaakt naar de gelijknamige film van Jesse Bleekemolen. In 2018 was Fataal te zien in theaters, maar nu kun je de gehele musical online bekijken. Het is een aangrijpend verhaal over zinloos geweld en de kracht van liefde. Door deze tijdloze thema’s en het toegankelijke spel van de acteurs is Fataal een musical die leuk is voor jongeren en volwassenen.

Het verhaal van Fataal

De hoofdpersoon in de musical is Milan. Milan heeft twee dromen: een dansclub hebben waar je kunt dansen tot diep in de nacht en trouwen met zijn grote liefde Sophie. Al snel lijken deze twee dromen binnen handbereik wanneer zijn club steeds succesvoller wordt. Het gaat echter mis wanneer er op een avond drie jongens uit de club worden gezet, omdat ze zich agressief gedragen. Zinnend op wraak wachten zij Milan op en slaan hem in elkaar. Het is zo ernstig dat Milan in een rolstoel belandt en zijn hele leven op zijn kop staat. Kan hij zijn leven weer oppakken? En zal zijn relatie met Sophie standhouden?

Bekijk Fataal de musical

Je kunt Fataal online bekijken op het YouTubekanaal van Homemade Productions, lekker vanaf je eigen bank. Hieronder bekijk je  vast de trailer.

 

Trailer Fataal

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over