The Prom: hoofdrollen voor Joke de Kruijf en Wieneke Remmers

Naast Pia Douwes zullen ook onder meer Joke de Kruijf, Wieneke Remmers en Dennis Willekens hoofdrollen krijgen in de nieuwe musical The Prom. Dit heeft de producent De Graaf & Cornelissen Entertainment bekend gemaakt.

Ook Barry Beijer, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits en Rogier Komproe zullen te zien zijn in The Prom. Eerder werd al bekend dat Pia Douwes in de musical speelt. Artistiek directeur Hans Cornelissen laat weten heel blij te zijn met deze cast. "We hebben denk ik een mooie combinatie gevonden van zeer gevestigde namen met uitstekende comedy skills en veelbelovend jong talent. Met Pia Douwes en Joke de Kruijf hebben we tevens een uniek musicalduo in huis", laat Cornelissen weten.

Waargebeurd verhaal

The Prom is een feel good musical naar de gelijknamige film met Meryl Streep. De film was op Netflix te zien en was een enorm succes. Het vertelt het waargebeurde verhaal over vier uitgedoofde Broadway-sterren die weer graag in de spotlights zouden willen staan. Ze horen iets over een provinciaal relletje waarbij een meisje niet naar het eindejaarsbal van haar school mag gaan met haar vriendin. De conservatieve mensen in haar omgeving vinden dat maar niks. Maar dan gaan de Broadway-sterren de strijd aan!

Op maandag 26 september gaat The Prom in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en is vanaf half september in vele Nederlandse theaters te zien. Kaartjes zijn nu al te koop!

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over