Stichting Tanktheater steunt zorgmedewerkers met speciale voorstelling ADEM

Stichting Tanktheater komt met een speciale theatervoorstelling voor zorgmedewerkers: ADEM. Hoe kun je als zorgverlener tijdens de coronapandemie even op adem komen? Zangeres en theatermaakster Suzan Seegers zoekt in een ontroerende en humoristische voorstelling naar antwoorden. ADEM is een show vol livemuziek, dans en indrukwekkende beelden.

De zorgmedewerkers draai(d)en ovenuren tijdens de alsmaar durende coronacrisis. Tijd om even bij te tanken en tot rust te komen zit er vaak niet in. Stichting Tanktheater en VieCuri Medisch Centrum besloten met de theatervoorstelling ADEM 'onze' zorghelden een hart onder de riem te steken.

ADEM

Hoe kun je ontspannen en bijkomen in het heetst van de strijd? Suzan Seegers - bekend van onder andere Op zoek naar EvitaLes Misérables en Urinetown - gaat op zoek naar antwoorden. Ondersteund door een liveband en danseres zet ze met zang, toneel en verhalen de zorgmedewerkers in het zonnetje. ADEM is een (humoristisch)verzetje in crisistijd én een moment van bezinning in één. Wat hebben ze het verdiend!

 

 

Zorgmedewerkers krijgen voorrang

De première van ADEM staat voor 1 juni gepland in theater De Maaspoort in Venlo, waarna de theatervoorstelling door het hele land te zien zal zijn. Kaarten zijn in eerste instantie enkel te verkrijgen door zorginstellingen. De losse kaartverkoop start later. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Tanktheater.

Beeld ADEM - Stichting Tanktheater - Foto Richard Fieten
Video ADEM:  © Stichting Tanktheater

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over