Soy Kroon en Nienke Latten schitteren in ONE de musical

De hoofdrollen in de gloednieuwe ONE de Musical van producent Roel Pieters zijn voor Soy Kroon (Amon), Edwin Jonker (Cheops) en Peter Lusse (Archeoloog). Dit werd dinsdag 6 juli bekend gemaakt. Ook Nienke Latten (Mira) en Jasper Kerkhof ('Slechterik') spelen grote rollen. De musical gaat eind november in première in Studio’s Aalsmeer.

ONE de Musical vertelt een liefdesverhaal dat zich afspeelt in Egypte. Koning Cheops bestuurt het land en hij heeft een dochter genaamd Mira. Mira wordt stapelverliefd op de arbeider Amon. Dit ontwikkelt zich in een onmogelijke liefde maar die zich door niets of niemand laat stoppen.

Soy Kroon en Nienke Latten

Soy Kroon kruipt in de huid van Amon. Kroon is een jonge acteur en presentator die veel te zien is in Nederlandse films en series. Ook op het toneel heeft hij zijn strepen verdient door in grote shows te spelen zoals Mamma Mia! en War Horse. Zijn tegenspeelster Nienke Latten was te zien als Jasmine in de Duitse versie van de musical Aladdin. Voor de rol van Mira keert ze terug naar Nederland.

ONE de Musical

Bedenker van de musical, Roel Pieters werkt, al twintig jaar aan deze show. Naar eigen zeggen is het een unieke voorstelling waarbij het verhaal is doordrenkt van historische feiten. Het publiek is niet alleen toeschouwer maar bevindt zich midden in de actie. Het decor kan vliegensvlug gewisseld en omgebouwd worden. Daarnaast komen flitsende free runners en acrobaten voorbij. Dit alles bij elkaar maakt het tot een enerverende show.

 

Kijk voor nog veel meer musicals in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen