Sesamstraat bestaat 40 jaar!

Sesamstraat bestaat 40 jaar en dit wordt groots gevierd! Beeld en Geluid heeft speciale activiteiten in de herfstvakantie, en ook reist er een theatervoorstelling door het land.

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum organiseert speciale activiteiten in de herfstvakantie van 17 tot en met 23 oktober. Hakin opende de feestweek, en het belooft iedere dag een feestje te worden met diverse acteurs uit Sesamstraat. Zo staan op het programma Meet & Greets met Tommie, Bert & Ernie, Pino en Elmo en gaan Gerda en Arjan voorlezen. De kinderen kunnen zich verder uitstekend vermaken in de knutselhoek en bij de Schmink Plaza. Als klap op de vuurpijl is -exclusief bij Beeld en Geluid- de nieuwe film 'Sesamstraat Viert Feest' te zien! Hier komen de mooiste fragmenten uit maar liefst 40 jaar Sesamstraat voorbij.

Ook in het theater gaat het feest door met de voorstelling 'Bonte Avond in Sesamstraat'. Bert, Ernie, Elmo en alle andere vriendjes gaan op zoek naar hun talent, want ze willen allemaal de show stelen tijdens de Bonte Avond. Een vrolijke, muzikale voorstelling voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Lees meer over