Rundfunk maakt tweede theaterprogramma

Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout staan volgend seizoen in het theater met een nieuwe voorstelling van Rundfunk. Dat heeft het komische duo bekend gemaakt. De show heeft nog geen titel en over de inhoud is nog niets bekend. Maar in het najaar zullen de eerste try-outs plaats vinden van het nieuwe programma.

Hun eerste cabaretprogramma, Wachstumsschmerzen was het vervolg op de televisieserie die al enkele jaren te zien was. De voorstelling is een groot succes en speelt dit jaar in reprise. De eerste reeks was namelijk nagenoeg uitverkocht. Wachstumsschmerzen kreeg vorig jaar ook de Neerlands Hoop theaterprijs voor het meest veelbelovende nieuwe talent.

Rundfunk begon in 2015 als absurdistische comedy op de televisie en oogde daar groot succes mee. De serie over een middelbare school zat bomvol bizarre sketches en parodieën en in de serie speelden veel bekende acteurs, zoals Pierre Bokma. Na twee seizoenen maakten Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout een theatershow van de tv-serie.

Ben je op zoek naar een andere cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Lees meer over