Renée van Wegberg en Bettina Holwerda in #PERFECT

Bettina Holwerda en Renée van Wegberg gaan samen het podium op met #PERFECT. Dit theaterconcert zit bomvol persoonlijke verhalen, mooie liedjes en een flinke dosis humor en zelfspot. De voorstelling gaat in januari 2023 in première. 

In #PERFECT delen Bettina Holwerda en Renée van Wegberg het eerlijke verhaal over ouderschap, een succesvol huwelijk en een scheiding, carrière maken, loslaten en omdenken. Ze bezingen de mooie en de minder mooie kanten van het leven.

Renée van Wegberg

Renée van Wegberg is een veel geprezen actrice en zangeres. Ze won twee keer een Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol en oogst ook veel lof met haar vertolking van Liesbeth List en haar eerbetoon aan mannelijke theatericonen. Op dit moment staat Van Wegberg in de theaters met haar solovoorstelling Hou me vast en speelt ze mee in de musical Fun Home.

Bettina Holwerda

Ook Bettina Holwerda heeft al veel mooie rollen mogen spelen in musicals als Fame, Grease en Belle en het Beest. Daarnaast is ze ook een grote hit op Instagram, waar ze regelmatig een eerlijk inkijkje geeft in haar leven als vrouw, actrice, echtgenoot van Jim Bakkum en moeder.

In een bericht op Instagram kondigt ze #PERFECT aan: "10 x per dag macaroni van de vloer afvegen, je tiet die op willekeurige momenten uit je trui wordt getrokken (lees: tijdens een 10-minutengesprek met Juf Trudy) [...] en de brandende ambitie voor die groots en meeslepende carrière, maar damn you, schuldgevoel. Vrienden… Heb ik nog vrienden ergens dan? Vrouw zijn, méns zijn. Hoe doen we dat nog in een wereld die zo ontzettend veel (moois) van ons vraagt?!"

Meer theaternieuws lezen? Kijk dan op onze nieuwspagina.

Foto: Annemieke van der Togt

Gerelateerde onderwerpen