Pumps en Penalties de voetbalparodie

Veel jonge vrouwen dromen ervan: voetbalvrouw worden! Elke dag shoppen in de mooiste outfits, een penthouse in een hippe stad en door iedereen gevolgd worden op instagram...kortom, een lekker lui luxeleventje.

Voetballers aan de haak slaan
In deze parodie op de voetbalwereld jagen de drie hoofdrolspeelsters hun droom met hart en ziel na. Ze zullen niet rusten voor ze de knappe veelbelovende voetbaltalenten aan de haak geslagen hebben. En dat lukt; veel spelers laten zich graag aan de haak slaan. Behalve de allerleukste, want hij weet wel beter...Toch geven de dames niet op!

Voetbalstadion in theater
Pumps en Penalties – de voetbalparodie komt uit de stal van de makers van de succesformule Vijftig tinten… de parodie. Voor deze musical wordt elk theater omgedoopt tot stadion. De tijdsduur is net zolang als een voetbalwedstrijd: 2 x 45 minuten, plus blessuretijd met rust, sudden death en strafschoppen.

Een feest van herkenning, want in deze musical komt iedere Bekende Voetballer en Co langs. Spelers, trainers, commentatoren en voetbalvrouwen van nu én vroeger. Nu volop te zien in theaters door het hele land, dus bestel snel je kaartjes!

Cast:
Birgit Schuurman
Han Oldigs
Maaike Martens
Jolanda van den Berg

Script: Niek Barendsen en Jasper Verheugd
Regie: Jasper Verheugd
Muziek en liedteksten: Peter van de Witte