Peter Pannekoek richt zich op tour na opstappen DWDD

Cabaretier Peter Pannekoek is gestopt bij De Wereld Draait Door (DWDD) en richt zich nu volledig op het vervolg van zijn succesvolle theatertour!

Als opvolger van Pieter Derks verzorgde Pannekoek twee jaar lang de humoristische weekafsluiting van DWDD. De keuze om te stoppen met zijn wekelijkse conference maakte hij zelf en het beëindigen van de samenwerking ging in goed overleg met de redactie. Volgens Pannekoek was dit het ideale moment te stoppen: "Ik wil niet in herhaling vallen". Wie Pannekoek gaat opvolgen is nog niet bekend.

Nieuwe plannen na De Wereld Draait Door
Peter Pannekoek won het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy Concours in 2006. Hij werd één van de vaste comedians van de Comedytrain, leverde teksten voor Koefnoen, The Daily Show en Dit was het nieuws. In 2015 werd het tijd voor een eigen show, en met succes! Zijn tour 'Zacht van binnen' was dit seizoen volledig uitverkocht. Reden om dit nog eens een jaartje over te doen. Aankomend seizoen staan er maar liefst 85 nieuwe optredens gepland. Zijn cabaret is een mix van comedy en theatrale vertelling. Naast het voorbereiden van zijn shows houdt Pannekoek nog ruimte over voor andere projecten, maar welke dat zijn blijft nog even spannend: "Ik ga ook nog dingen ernaast doen, maar die staan nog niet vast".

Lees meer over