Oudejaarsconference van Guido Weijers op YouTube

De Oudejaarsconference 2022 van Guido Weijers is door bijna 1,5 miljoen mensen bekeken. Heb jij de show gemist? Dan is er goed nieuws: de cabaretier heeft zijn eindejaarsvoorstelling namelijk op YouTube gezet.

De Oudejaarsconference 2022 duurt bijna anderhalf uur en is te bekijken op YouTube, via het kanaal van Guido Weijers. De show is hier zonder pauzes van begin tot eind te zien. Goed nieuws dus voor iedereen die deze voorstelling nog wil bekijken!

In 2022 speelde Weijers voor de twaalfde keer een oudejaarsconference. Hiermee heeft hij een record en is hij de cabaretier die het vaakst een show gaf die uitgezonden is op oudejaarsavond. 

Reacties

De reacties op de voorstelling van Weijers zijn wisselend. Theaterkrant schrijft: 'En passant weet Weijers een indrukwekkende reeks aan grote en minder grote zaken die het afgelopen jaar de actualiteiten haalden, in zijn voorstelling te verwerken. [...] In alle veelheid is niet alles even verheffend of origineel.' En de Volkskrant geeft de show drie sterren.

In de media was wat ophef over een fragment over prinses Amalia. Weijers zou aan fatshaming hebben gedaan. De cabaretier reageert op Instagram op de kritiek: 'Niemand viel erover totdat sensatiebeluste nieuwsrubrieken zelf een relletje creëerden'. Hij deelt op zijn account het betreffende fragment en schrijft erbij: 'Oordeel zelf of oordeel niet'.

 

 

Wil je nog meer shows van Guido Weijers zien? Kijk dan op streaming.theater.nl.

Beeld: Loens Media

Gerelateerde onderwerpen