Acda en de Munnik terug met nieuwe muziek en reünie Ziggo Dome

Acda en de Munnik werken hard aan een comeback! De twee brengen nieuw werk uit als duo en geven dit najaar een reünieconcert in de Ziggo Dome.  

Al een aantal dagen werd er op gehint bij Qmusic. Gisteren was het zover en mochten we het eindelijk weten: Acda en de Munnik komen weer terug! In de middagshow bij Domien kondigden ze nieuw werk aan én een reünie in de Ziggo Dome. 

Het duo was jarenlang razend populair met talloze hits als 'Het Regent Zonnestralen' en 'Niet Of Nooit Geweest', maar besloot in 2015 ieder hun eigen weg te gaan. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en vorig jaar besloten Thomas Acda en Paul de Munnik hun samenwerking en vriendschap nieuw leven in te blazen. Met succes, want de chemie was er weer direct. Het resulteerde in nieuwe muziek én er werd een datum geprikt voor een reünie, die gepland staat op 28 oktober in de Ziggo Dome.

Tijdens dit optreden horen we nieuw werk en komen hun vroegere hits aan bod. In aanloop naar het optreden mogen we alvast genieten van een voorproefje: hun single 'Morgen wordt fantastisch' werd vandaag gelanceerd en belooft weer een grote hit te worden!

Meer theaternieuws lezen? Kijk dan op onze nieuwspagina.

Foto: Roger Neve

Gerelateerde onderwerpen