Nieuw: Schippers van de Kameleon de musical

De avonturen van De Schippers van de Kameleon gaan verder, want na meer dan 70 boeken en vier succesvolle films komt er nu een musical over de broertjes Klinkhamer en hun boot.

Veel kinderen zijn opgegroeid met de boeken van Hotze de Roos of kennen de verfilmingen van De Schippers van de Kameleon. In de nieuwe musical gaan Hielke en Sietse weer een spannend, maar ook hilarisch verhaal beleven. De tekst is van Dick van den Heuvel, die ook het scenario voor enkele films schreef.

In de musical is te zien hoe er vreemde dingen gebeuren in het kleine dorpje Lenten. De gebeurtenissen zijn allemaal begonnen na de komst van een geheimzinnige dirigent en een mysterieuze waarzegster. De Schippers van de Kameleon zullen uitzoeken wat er allemaal aan de hand is. En natuurlijk zijn ook hier rollen weggelegd voor agent Zwart en domme knecht Gerben.

De Schippers van de Kameleon de musical is vanaf 7 oktober 2022 te zien in verschillende theaters door het hele land.

De muziek is gemaakt door Fons Merkies en Jeroen Sleyfer en de regie is in handen van Robin van den Heuvel. De casteleden zijn:  Alfred van den Heuvel, Calvin Kromheer, David van den Tempel, Sofia Ferri, Sterre Schaasberg en Joris Brasser. 

Meer theaternieuws lezen? Kijk dan op onze nieuwspagina.

Gerelateerde onderwerpen