Nick en Simon geen duo in privéleven

In hun privéleven wil zangersduo Nick en Simon liever niet gezien worden als een duo. Want hoewel de twee graag samen op het podium staan, hebben ze privé toch echt ieder hun eigen leven. Dat vertelt Nick in Panorama.

Mensen denken vaak dat de twee alles samen doen. Zelfs hun vrienden maken zich hier schuldig aan. Nick: "Vaak komen wij wat later binnen vanwege een optreden. Dan heb je de hele werkweek op elkaars lip gezeten, maar dan staan er altijd twee vrije stoelen pal naast elkaar. Alsof ik altijd alleen maar met Simon wil praten."

En niet alleen in hun privéleven, ook tijdens hun werk doen ze niet alles samen. Ze delen bijvoorbeeld geen hotelkamer ("ook dat vinden veel mensen vreemd") en hoeven niet per se naast elkaar te zitten in het vliegtuig. "Ook al reizen we met een groep van vijftien of twintig man; wij worden altijd naast elkaar gezet."

Duomassage

Dat mensen er voetstoots van uitgaan dat de Volendammers werkelijk alles samen doen, bleek wel uit de situatie met de masseur. Nick had een duomassage met zijn echtgenote geboekt, maar de masseur belde Simon over de afspraak.

"Ik krijg Nick niet te pakken, maar jullie kunnen om twee uur terecht, hoor!", hoorde Simon haar zeggen. Maar hij had geen idee waar het over ging. Simon: "Zegt die vrouw: Ja, voor die duomassage, toch? Dus ik bel gelijk Nick. Ik zeg: Gast, ben jij wel helemaal lekker? Ik ga toch zeker niet met jou op een massagetafel liggen?"


Op zoek naar een leuke voorstelling? Kijk dan snel in onze theateragenda!

Lees meer over