Najib Amhali speelt zijn eerste oudejaarsconference voor SBS 6

Het lijkt nog ver weg, maar voor de cabaretwereld komt oudjaar al snel dichterbij met de vraag: wie maakt er dit jaar een conference? Onlangs bevestigde een woordvoeder van Najib Amhali dat hij de oudejaarsconference op SBS 6 gaat spelen.

Het is de eerste eindejaarshow van de cabaretier en hij is nog in mysteriën gehuld. Er is nog geen titel en geen speellijst, maar Amhali zal dit najaar zeker toeren met zijn oudejaarsprogramma. Daarvoor speelt de komiek echter eerst nog inhaalvoorstellingen van zijn show Waar was ik?

Waar de focus van de show precies op zal liggen is dus ook nog niet bekend, maar Amhali zal in ieder geval terugkijken op het afgelopen jaar. Zowel de belangrijke punten uit het nieuws als zijn eigen ervaringen en verhalen zullen de revue passeren.

Peter Pannekoek en Dolf Jansen

Amhali neemt dus de oudejaarsconference van SBS 6 voor zijn rekening, maar hij is niet de enige cabaretier van wie we op oudejaarsdag- en avond kunnen genieten. Zo debuteert Peter Pannekoek bij de NPO met zijn programma Nieuw Bloed. Zoals elk jaar maakt ook Dolf Jansen een conference; Het Jansen Vaccin is al zijn 32e oudejaarsconference.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over