Musicalversie You've Got Mail naar Nederland

De musicalversie van You've Got Mail komt de zomer van 2018 naar Nederland. Het stuk heet She Loves Me.

Het gezelschap De Kernploeg brengt de musical op de planken. Het produceert elk jaar een eigen, intieme versie van een Amerikaanse musical die niet of nauwelijks in Nederland is gespeeld. She Loves Me is de opvolger van de succesvolle musical A New Brain. De musical won eerder onder andere een Critics Circle Award voor Beste Musical en een Olivier Award en Drama Desk Award voor Beste Musical Revival. De musical is gebaseerd op een toneelstuk dat eerder dus al werd verfilmd als You've Got Mail met Tom Hanks en Meg Ryan.

Verbreding musicalgenre
De musical kwam via crowdfunding tot stand, iets waar theatermakers vaker gebruik van maken. "Voor ons biedt deze aanvullende doch noodzakelijke financieringsvorm een mogelijkheid om zonder subsidies toch de kwaliteit van onze productie te kunnen garanderen. Met She Loves Me hopen we een volgende stap te kunnen zetten in het verbreden van het musicalaanbod in Nederland en een prachtig stuk te spelen dat je anders niet zo snel in ons land zult zien. Door te sponsoren, draag je niet alleen bij aan de totstandkoming van She Loves Me maar ook aan de verbreding van het musicalgenre in Nederland" aldus artistiek leider Erwin Aarts. En mensen kunnen nog steeds doneren tot en met 31 december via voordekunst.nl.

Liefdesbrieven
Het verhaal van She Loves Me gaat over de collega's Amalia en George die elkaar niet kunnen uitstaan. Maar zonder dat ze het weten sturen ze elkaar elkaar al maandenlang anonieme liefdesbrieven en zijn ze heimelijk verliefd op elkaar.


Combineer je theaterbezoek met een heerlijk etentje. Kijk hier voor een gezellig restaurant.

Lees meer over