Derde editie musicalconcert Stars from the House met o.a. Vajèn van den Bosch

Geniet tussen 22 en 31 januari van de derde editie van het online musicalconcert Stars from the House. Onder meer Vajèn van den Bosch, Julia Berendse en Naidjim Severina zingen de sterren van de hemel.

Na twee succesvolle edities van Stars from the House start vandaag het derde deel van de reeks. Het online concert, waarin Nederlandse musicalsterren vanuit huis bekende musicalnummers zingen, is van 22 tot en met 31 januari via een stream te bewonderen. 

Vajèn van den Bosch, Julia Berendse en meer

Net als bij de voorgaande edities heeft producent Nathan Markuszower ook nu weer een cast van formaat weten te regelen. Naast Van den Bosch (Kinky Boots, Murder Ballad), Berendse (Haal het doek maar op!) en Severina (The Lion KingKinky Boots) geven ook Terence van der Loo (TINA - De Tina Turner Musical) en Channah Hewitt (The Lion King) acte de présence. 

Steun de artiesten

Als je jezelf trakteert op een muzikale avond vol musicalhits, is dat niet alleen goed voor jouw humeur, maar ook voor dat van de deelnemende artiesten. De gehele opbrengst van het concert gaat namelijk naar de zangers en zangeressen! Tickets zijn verkrijgbaar via Eventim.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over