Musical Sing-a-Long op andere locatie met minder publiek

De Musical Sing-a-Long is al jarenlang de traditionele afsluiter van de Uitmarkt in Amsterdam. Hier kun je een aantal aankomende musical-producties alvast horen die het aankomende jaar in het theater te zien zijn. Normaliter komen hier duizenden mensen op af. Maar wegens het coronavirus mogen er dit jaar slechts honderd mensen aanwezig zijn. Daarom vindt de Musical Sing-a-Long dit jaar plaats op een andere locatie.

Dat heeft omroep AVROTROS gemeld aan Nu.nl. De Sing-a-Long zal dit jaar plaatsvinden op zondag 30 augustus in het openluchttheater in Soest"Er is gekozen voor een intieme en sfeervolle setting", vertelt de woordvoerder van AVROTROS aan Nu. Met honderd mensen kan de anderhalve meter regel worden gehandhaafd. Of mensen mogen meezingen wordt nog onderzocht; momenteel is meezingen in groepsverband verboden vanwege het verhoogde risico op verspreiding van het coronavirus.

Verder blijft de opzet van de Sing-a-Long als vanouds. Frits Sissing en Romy Monteiro doen opnieuw de presentatie. Qua programma is al bekend dat er liedjes voorbij zullen komen van Belle en het Beest, Soldaat van Oranje, Kruimeltje en Saturday Night Fever.

De Musical Sing-a-Long wordt zondag 30 augustus uitgezonden op NPO1 bij omroep AVROTROS om 20:25.

Ben je op zoek naar een musical? Kijk dan ook even in onze theateragenda

 

 

 

Lees meer over