Shrek de Musical komt in 2024 naar Nederland

Van Hoorne Entertainment brengt in 2024 Shrek de Musical naar de Nederlandse en Belgische theaters. De productie over de vriendelijke groene oger gaat eind oktober 2024 in première in het Luxor Theater in Rotterdam.

Het verhaal van Shrek de Musical is gebaseerd op de populaire DreamWorks-film. In 2008 werd de animatiefilm voor het eerst omgetoverd tot musicalproductie, en niet zonder succes: zo ontving de musical nominaties voor 8 Tony Awards, 12 Drama Desk Awards en een Grammy. De voorstelling is wereldwijd een grote hit.

Familiemusical

Van Hoorne Entertainment steekt de avonturen van Shrek in een nieuw jasje, en maakt er met een 90 minuten durende variant een echte familiemusical van. "Wij zijn vooral heel goed in het maken van voorstellingen voor de hele familie en met deze versie hopen we heel dicht bij ons publiek te komen. We wilden al langere tijd een voorstellingsreeks gaan maken die groter was dan onze bestaande voorstellingen en met Shrek hebben we deze lijn ingezet. We hopen dat dit het begin is van iets heel moois voor de komende jaren", aldus directeur Michael van Hoorne.

Shrek de Musical

Ga mee op reis met Shrek, de kleine, vriendelijke groene oger. Samen met een ezel en een ietwat opstandige prinses beleeft hij de meeste bijzondere avonturen. Hoewel de prinses in eerste instantie niets wil weten van haar redder in nood, valt ze langzaam maar zeker voor de innerlijke goedheid van de oger. Hangt er liefde in de lucht?

Shrek de Musical is vanaf het najaar van 2024 in de Nederlandse en Belgische theaters te bewonderen. De productie gaat op 20 oktober 2024 in première in het Rotterdamse Luxor Theater. De kaartverkoop gaat op een later moment van start.

 

 

 

 

Gerelateerde onderwerpen