Musical My Fair Lady terug in het theater

Theaterproducent DommelGraaf & Cornelissen brengt de musical 'My Fair Lady' terug in de Nederlandse theaters!

Sinds de première op Broadway in 1956 -met Julie Andrews in de hoofdrol- is deze topmusical al snel een internationale klassieker geworden. Zo won de musical een Tony Award en werd hij acht jaar later verfilmd met Audrey Hepburn als Eliza Doolittle. Dit kassucces was goed voor acht oscars.

My Fair Lady vertelt de geschiedenis van de ontmoeting tussen de elitaire professor Higgins en het volkse meisje Eliza Doolittle, dat met haar ontwapenende charme al snel de interesse van Higgins weet te winnen. Higgins sluit een weddenschap af dat hij haar beschaafd Engels zal leren praten en manier zal bijbrengen. Al snel ontstaat er een bijzondere chemie tussen de twee tegenpolen.

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment verwacht de musical in het najaar van 2017 in de theaters te brengen. Wie de rollen zullen vervullen is momenteel nog niet bekend. In vroegere uitvoeringen van deze musical waren dit onder ander Wim Sonneveld, Paul van Vliet en Thom Hoffman.

Momenteel kun je genieten van een aantal andere grote voorstellingen die DommelGraaf & Cornelissen produceert, zoals De Grote Drie, A Chorus Line en Indecent Proposal.

Lees meer over