Tournee musical Murder Ballad vanaf 13 juni weer van start!

Musical Murder Ballad keert binnenkort terug in de theaters. De productie met onder meer Vajèn van den Bosch en Buddy Vedder herstart 13 juni in Dronten.

Nu de theaters vanaf aanstaande zaterdag (5 juni) weer open mogen, druppelen de eerste bevestigingen binnen. Voor grote (musical)producties lijkt er eveneens weer licht aan het einde van de tunnel, zo ook voor Murder Ballad. De musical van STENT Producties keert vanaf half juni terug in de Nederlandse theaters, zo vertelt producent Giovanni Sturkenboom.

"‘Ik ben enorm verheugd om dit goede nieuws te kunnen melden. Na onze première in oktober moesten de theaters hun deuren sluiten, terwijl deze voorstelling een vervolg verdient. De theaters gaan weer open en wij staan in de startblokken om onze tour te hernemen en de productie hierdoor waardig af te sluiten na dit bijzondere theaterseizoen!"

Kaartverkoop Murder Ballad gaat hard

De tickets voor Murder Ballad vliegen over de toonbank. Theaters mogen zonder toegangstesten maximaal 50 bezoekers per zaal ontvangen (grote zalen maximaal 250 bezoekers), waardoor het aantal kaartjes sterk gereduceerd is. Wil je deze zomer nog genieten van de acteerkunsten van Vajèn den Bosch, Buddy Vedder, Jonathan DeMoor en Cystine Carreon? Wacht dan niet te lang met het kopen van je toegangskaartje.

 

 

Foto: Annemieke van der Togt

Gerelateerde onderwerpen