Musical Disney's Aladdin dit weekend weer van start

Goed nieuws vanuit de musicalwereld: Disney's Aladdin keert 5 februari terug in het AFAS Circustheater in Scheveningen, zo meldt producent Stage Entertainment op zijn website.

Na The Sound of Music en Hij Gelooft in Mij is vanaf aanstaand weekend ook Disney's Aladdin weer in het theater te bewonderen. Vorige week schortte Stage Entertainment de shows van de musical nog op. De toen aangekondigde versoepelingen voor de cultuursector waren volgens de producent niet toereikend genoeg om de productie opnieuw op te starten. Een week later blijkt deze speelruimte er toch te zijn. NU.nl meldt dat de herstart mogelijk is dankzij de extra coronasteun voor de cultuursector.

Aanvangstijden Disney's Aladdin vervroegd

De hervatting is goed nieuws voor alle fans van het Oriëntaalse 1000-en-een-nacht-verhaal. De musical over de charmante straatdief Aladdin en de wonderschone prinses Yasmine bezoek je vanaf 5 februari weer in het AFAS Circustheater. Vanwege de verplichte sluitingstijd van 22:00 uur beginnen sommige voorstellingen op een vroeger tijdstip.

Iedereen die al in het bezit is van kaartjes voor de musical kan binnenkort een bericht verwachten van Stage Entertainment.

 

  

Foto's: Deen van Meer

Gerelateerde onderwerpen