Musicalnieuws: Murder Ballad hoopt op terugkeer in mei, afscheidstournee Kinky Boots geschrapt

Goed en minder goed musicalnieuws deze week. STENT Producties wil Murder Ballad vanaf mei 2021 weer op de planken brengen, terwijl De Graaf & Cornelissen Entertainment juist de afscheidstournee van Kinky Boots annuleert. 

Murder Ballad keert terug

Allereerst het goede nieuws: als het aan producent Giovanni Sturkenboom ligt, kunnen we vanaf 7 mei weer genieten van de musical Murder Ballad. De productie was na de eerste lockdown verplaatst naar het voorjaar van 2021, maar door de aanhoudende winterlockdown kon ook deze planning de prullenbak in. Nu staan de voorstellingen in de kalender voor mei en juni van dit jaar.

Kom jij Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor ook bewonderen tijdens een van de 50 geplande shows? 

 

 

Afscheidstournee Kinky Boots geschrapt

Helaas is het niet enkel rozengeur en maneschijn in de theaterwereld. Veel producties keren juist niet meer terug door de aanhoudende coronacrisis. Dit geldt ook voor Kinky Boots. Producenten Hans de Graaf en Ruud Cornelissen (De Graaf & Cornelissen Entertainment) zetten met veel pijn een streep door de afscheidstournee van de musical in juni 2021.

Volgens de heren is het verre van zeker dat de situatie in juni weer 'normaal' is, wat wel vereist is voor een dergelijke productie. Daarnaast hebben de acteurs vaak al weer andere voorstellingen op de planning staan.

De Graaf en Cornelissen richten hun hoop de komende tijd op Stayin' Alive Disco Fever en de komedie Adam & Eva 2.0

Foto: Annemieke van der Togt

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over