Met korting naar Classical Christmas met Jan Vayne

Bij kerst horen cadeaus, daarom tellen we af tot Kerstmis met de adventskalender van Theater.nl. Iedere dag staat er een nieuwe verrassing voor je klaar, met vandaag: korting voor Classical Christmas met Jan Vayne.

Pianist Jan Vayne geeft samen met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands een reeks mooie kerstconcerten. En met deze kortingscode van Theater.nl kun jij daar extra voordelig bij zijn.

Klassiek en kerstmuziek

In het eerste deel van het concert hoor je een unieke mix van Vivaldi's 'Gloria in D' en zijn 'Winter' uit De vier jaargetijden. De aria's worden gezongen door sopraan Olga Zinovieva en alt Melina Meschkat.

Het tweede deel staat in het teken van de echte kerstklassiekers, zoals 'O Holy Night', 'Last Christmas' en 'Ave Maria'. En tussendoor improviseert Jan Vayne er lustig op los.

De kortingscode

Koop je de kaartjes voor Classical Christmas met Jan Vayne van Beleef Klassiek via Theater.nl, dan krijg je automatisch een flinke korting. In plaats van € 80,-, betaal je namelijk nog slechts € 49,95. De kortingscode THT wordt bovendien automatisch voor je ingevuld. Tickets bestellen kan hier.

En dat is niet eens alles, want naast de korting van Beleef Klassiek, ontvang je nog een cadeaupakket met een CD van de Matthäus Passion, een uitgebreid programma- en tekstboek én een cadeaubon. 

Theater.nl-adventskalender

Met onze adventskalender tellen af naar Kerstmis. We trakteren je de komende tijd dagelijks op theatertips, verrassingen van artiesten, leuke kortingen en nog veel meer. Alle (al geopende) cadeautjes vind je in ons nieuwsoverzicht en op onze Facebook- en Instagrampagina.

Gerelateerde onderwerpen