Marc-Marie Huijbregts scoort 650.000 kijkers

Cabaretier Marc-Marie Huijbregts scoorde ruim 650.000 kijkers bij de eerste aflevering van het televisieprogramma Lief Dagboek. In het programma vertellen mensen over hun jeugd als puber. Dit doen ze op een originele manier, namelijk door uit hun eigen dagboek voor te lezen. Dit doen ze voor een publiek met vrienden en familie. Het programma was al in 2016 te zien op RTL onder leiding van Ruben Nicolai. Marc-Marie heeft het concept opnieuw naar de tv gebracht. Het levert niet alleen grappige maar ook ontroerende momenten op.

De eerste aflevering van Lief Dagboek werd uitgezonden direct na Boer Zoekt Vrouw, het kijkcijferkanon van de NPO, waar die avond 3,2 miljoen mensen naar keken. Daarbij verbleekt misschien het succes van Lief Dagboek, maar voor een relatief onbekend tv-concept is 650.000 een uitstekend resultaat voor een eerste aflevering van een nieuw seizoen.

De komende tijd is Marc-Marie sowieso veel op tv te zien. Hij blijft namelijk ook af en toe aanschuiven als tafelheer bij De Wereld Draait Door en hij verzorgt dit jaar de oudejaarsconference bij de publieke omroep. Dit wordt een persoonlijke show, die ook al in de theaters te zien is als Oudejaars 2018 - Onderweg naar Morgen.

Ben je op zoek naar een cabaretvoorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over