Loes Luca is terug!

Ze is terug! Loes Luca (62) staat vanaf 24 augustus tot en met 11 september weer op de planken in In de ban van Broadway.

Het waren spannende tijden voor Loes. Een week na de première op 4 juni moest ze al stoppen vanwege een operatie aan een cyste in haar buik. Pas drie weken later zou ze horen dat het het gezwel goedaardig was.  "Ik heb in grote spanning geleefd. Het was een verschrikkelijke tijd. Ja, ik heb vaak aan de dood gedacht", vertelt ze aan het AD.

Gelukkig herstelde ze goed en kan ze eind augustus weer haar glansrol oppakken in het succesvolle theaterstuk In de ban van Broadway. "Ik kan niet wachten tot ik weer mag beginnen. Ik heb het enorm gemist", vertelt ze.

Wij zijn blij om te mogen aankondigen dat Loes Luca vanaf wo 24 aug terug keert in In de ban van Broadway! #zomermusical #IndebanvanBroadway #LoesLuca #tjitskereidinga

Een foto die is geplaatst door DeLaMar Theater (@delamartheater) op

Overigens wist de actrice al voor de première dat ze onder het mes moest. Toch wilde ze door gaan: "Ik wilde per se toch de première doen, bezig blijven", zegt Luca, "Mijn hele wereld stortte in. Je bent lekker aan het repeteren en dan krijg je zo'n bericht."

Wij zijn ook blij dat ze weer op de planken staat. Wil je zelf de voorstelling nog bezoeken? Klik dan hier om je kaartje te bestellen.


Gezellig naar het theater in Amsterdam? Maak je avond compleet met een lekker etentje bij een van deze restaurants!

Lees meer over