Livestream De Naald nieuw theaterseizoen

WestlandTheater De Naald in Naaldwijk presenteert hun nieuwe theaterseizoen in een livestream op YouTube en Facebook. Op 15 mei zal cabaretier René van Meurs de stream presenteren.

De theaters blijven nog even gesloten. Ook is er nog veel onzeker over het nieuwe theaterseizoen. Maar veel theaters houden goede moed! Zoals Theater de Naald. Zij presenteren elk jaar het nieuwe seizoen in de zogenoemde Voorproeverij. Een avond vol met optredens en presentaties over het nieuwe seizoen. Deze avond is door de coronacrisis verplaatst naar 31 augustus. Maar het theater wil toch wat speciaals doen op 15 mei.

Livestream nieuw seizoen

Via een livestream op hun Facebookpagina en YouTube-kanaal presenteren ze op 15 mei om 20.15 uur een mini Voorproeverij met René van Meurs als presentator!

Directeur van De Naald, Nico Baars, zegt op de website: "De Voorproeverij is ieder jaar voor ons, voor ons publiek en voor de artiesten een feestje. Wij maken van de onthulling van de nieuwe brochure en daarop aangesloten zaaldeuren altijd een momentje. We baalden dan ook enorm dat we door alle onzekerheden op dit moment geen nieuwe brochure met programma kunnen presenteren. Toch wilden we wel iéts doen. Dus werd het een mini Voorproeverij. En daar hoort ons publiek bij, zoals altijd!"

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over