Liesbeth List en Thérèse Steinmetz eenmalig in Vive la France 2

Vanaf maart toert de voorstelling Vive La France 2 langs Nederlandse theaters. En tijdens de laatste voorstelling op 8 juni zingen niemand minder dan Liesbeth List en Thérèse Steinmetz mee.In Vive La France zingen Philippe Elan, Renée van Wegberg en Rolf Koster de grootste Franse chansons van afgelopen zestig jaar.

De twee zangeressen hebben zelf ook een belangrijke band met het Franse lied. Zo zong Liesbeth (74) veel van het repertoire van Brel en Piaf. En in de jaren 70 was ze regelmatig te zien op de Franse tv.

Thérèse Steinmetz (83) zingt al vanaf het begin van haar carrière Franstalige nummers. En onlangs maakte ze een comeback met een theaterprogramma en de cd Amsterdam - Parijs heen en weer, met Philippe Elan.

Artistiek producent Hans Cornelissen:"Saillant detail is dat Liesbeth List op deze unieke avond samen met Renée van Wegberg op het podium staat. Vanaf volgend jaar oktober vertolkt Van Wegberg de rol van Liesbeth in de gelijknamige musical. Een duet door de twee dames is dan ook te verwachten."

Lees meer over