Liesbeth de Musical hele week gratis te bekijken op YouTube

Producent De Graaf & Cornelissen heeft Liesbeth de Musical op Youtube gezet. Deze hele week kun je de musical gratis bekijken. De producent heeft dit gedaan omdat het donderdag 25 maart een jaar geleden is dat Liesbeth List overleed.

De zangeres overleed op 78-jarige leeftijd in haar slaap. Sinds 2017 was ze gedwongen om te stoppen met optreden omdat ze leedt aan dementie. Liesbeth List heeft veel betekent voor de Nederlandse muziek. Daarom bracht De Graaf & Cornelissen Liesbeth de Musical in de theaters. In 2017 ging de musical in première. Renée van Wegberg speelde de rol van Liesbeth.

De voorstelling was al een keer eerder gratis online te bekijken zodat theaterliefhebbers toch van theater konden genieten tijdens de coronacrisis. Nu heeft de producent de musical voor een tweede maal online gezet. Het opnieuw online zetten was ook een verzoek van Stichting Vier Het Leven omdat zij nu ook niet naar het theater kunnen met hun 'clienten'. Bekijk de musical hieronder.

- YouTube

 

Documentaire over List

Als herinnering aan haar moeder maakte Elisah Baijens, de dochter van List, een documentaire over haar. Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List was 18 maart te zien bij Omroep MAX.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over