Ladies of Soul komen terug in de Ziggo Dome

De Ladies of Soul komen terug! De zangeressen Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en saxofoniste Candy Dulfer laten het hele Ziggo Dome in Amsterdam weer swingen op 20 november 2020.

Dit nieuws plaatsten ze woensdag op hun Instagram-pagina. Inmiddels is de kaartverkoop gestart. Namen van gastartiesten zijn nog niet bekend.

Een jaar geleden, februari 2019, gaven de Ladies twee concerten in de Ziggo Dome met Ronnie Flex als een van de gastartiesten.

De dames kennen elkaar al van jongs af aan. Ze begonnen allemaal aan een muzikale carrière. Na een reeks herdenkingsconcerten van Whitney Houston waarbij ze allemaal optraden, besloten ze gezamenlijk op te gaan treden onder de naam Ladies of Soul.

In 2013 verscheen hun eerste single. Het duurde niet lang voordat ze ook een reeks concerten gaven in deze formatie. Hun concerten waren zo populair dat ze elk jaar terugkwamen in de Ziggo Dome. Trijntje Oosterhuis hoorde ook bij de groep maar in 2017 besloot zij te vertrekken om zich te focussen op haar solocarrière.