Kiki Schippers in Kiki's Klooster Quarantaine

Net als veel andere artiesten heeft ook cabaretière Kiki Schippers haar theatertour af moeten zeggen. De theaters blijven sowieso nog dicht tot 1 juni. Maar Kiki zit niet stil! En veel theaters ook niet! Daarom begint Kiki vanaf 21 april met 'Kiki's Klooster Quarantaine', speciaal in theater Het Klooster in Woerden.

In het lege theater belt de Woerdense Kiki met verschillende artiesten die allemaal niet meer komen spelen in Het Klooster. Als eerst heeft Kiki online contact met Kine en Maartje. Dit muzikale duo zou in de theaters staan met hun voorstelling Hoge Noot. De komende weken zijn ook Jan Kanis, Eva Crutzen en Glodi Lugungu uitgenodigd. Aan de hand van leuke gesprekken, fragmenten, verhalen en humor sleept Kiki je de coronacrisis door.

Schippers in Quarantaine

Deze maanden zou Kiki eigenlijk in de theaters staan met haar show WAAR. De cabaretière is eigenwijs, kwetsbaar, ontwapenend en fel. Ze verovert met haar liedjes ieder publiek. Nu zet ze haar talenten in voor Kiki's Klooster Quarantaine. “Om de tijd toch nuttig en prettig door te brengen ga ik de komende weken vanuit dit theater contact leggen met diegene die hier zouden spelen, makers, muzikanten en cabaretiers. Ik ga ze vragen hoe ze zich voelen, hoe ze hun quarantaine doorkomen, misschien bruisen ze wel van de nieuwe ideeën, of zitten ze depressief thuis. Ik ga het uitzoeken”, zegt ze op de website van Het Klooster.

Je kunt de uitzendingen volgen via de website en sociale media kanalen van Het Klooster. Ook kun je een mail sturen naar het theater, daarna sturen ze jou een mail wanneer er een aflevering online staat.

Foto: Pleunie van Raak

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over