Kijktip: Spiegelbeeld - Het leven van Willeke Alberti

Vandaag start op SBS6 de driedelige documentaire Spiegelbeeld - Het leven van Willeke Alberti. De zangeres blikt samen met onder meer André van Duin, Chantal Janzen en haar zoon Johnny terug op haar (muzikale) leven. 

Afgelopen zomer nam Alberti als solo-artieste in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam afscheid van haar publiek. Een mooi moment om terug te kijken op haar veelbewogen carrière, waarin ze succes had met nummers als 'Spiegelbeeld', 'Telkens Weer' en 'Samen Zijn'. De documentaire Spiegelbeeld - Het leven van Willeke Alberti toont naast de beelden uit het Nationaal Archief ook bijzonder privémateriaal van de zangeres. Zo kunnen kijkers onder meer genieten van Willekes optredens met haar vader Willy, haar memorabele samenwerkingen met André van Duin en haar deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Bekende gasten

In de documentaire komen naast Alberti veel bekende collega's aan het woord. Zo blikken onder meer André van Duin, Rob Kemps, Gordon, Chantal Janzen, Paul de Leeuw en haar familieleden terug op haar carrière en privéleven.

Wie is de vrouw achter de zangeres, en wat maakt dat het Nederlandse publiek haar in haar hart heeft gesloten? Bekijk Spiegelbeeld - Het leven van Willeke Alberti vanaf 5 november drie zaterdagen lang om 21:25 op SBS6.

Beeld: Noortje Dalhuijsen Fotografie

Gerelateerde onderwerpen