Karin Bloemen helpt jonge moeder in Vier Handen Op Eén Buik

Er is bekend welke bekende Nederlanders te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Vier Handen Op Eén Buik. Onder andere Karin Bloemen en Trijntje Oosterhuis zullen dit seizoen voor het eerst een jonge aanstaande moeder begeleiden.

De andere bekende moeders die nog niet eerder mee hebben gedaan aan het programma zijn Heleen van Royen, Bibi Breijman en Jaimie Vaes. De vijf vrouwen zijn allemaal moeder en weten dus wat er komt kijken bij een zwangerschap en bevalling. Die ervaring zetten zij bij Vier Handen op Eén Buik in om een jonge aanstaande moeder te helpen bij deze spannende periode.

Vier Handen Op Eén Buik

Op 1 december begint het zevende seizoen van Vier Handen Op Eén Buik, dat al sinds 2013 te zien is. In elke aflevering volg je een jonge aanstaande moeder van de zwangerschap tot de nasleep van de bevalling. De jonge vrouwen bereiden zich voor op het moederschap en doen dat met de hulp van een bekende moeder. Tatum Dagelet en Soundos El Ahmadi begeleidden al eerder een jonge vrouw en zullen ook dit seizoen terugkeren.

 

Beeld: © labloemen.nl

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over