Kaartverkoop Nationaal Theaterweekend gestart

De kaartverkoop van het Nationaal Theaterweekend 2018 is gestart. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. Het evenement vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 januari in ruim 70 theaters door heel Nederland. Op dit evenement van het Prins Bernard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds, kun je wederom voor een zachte prijs naar voorstellingen kijken en gratis naar activiteiten in het theater.

Voorzitter van het Nationaal Theater Fonds Albert Verlinde hoopt wederom op een groot succes: 'Afgelopen editie hebben maar liefst 125.000 mensen het Nationaal Theaterweekend bezocht en natuurlijk hopen we dat in 2018 ook weer een grote groep nieuwe bezoekers hun weg gaat vinden naar het theater'. Op 18 december wordt het definitieve programma van het evenement bekend gemaakt.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend openen veel theaters (bijvoorbeeld in Amsterdam, Arnhem, Groningen en Tilburg) hun deuren. Veel activiteiten zijn gratis, zoals een kijkje achter de schermen, overnachten in het theater. Een voorstelling kost slechts tien euro.

Lees meer over