Vajèn van den Bosch en René van Kooten schitteren in musicalconcert Jesus Christ

Geniet dit paasweekend van het online musicalconcert Jesus Christ. Vajèn van den Bosch, René van Kooten en vele anderen zingen 'heilige' hits uit musicalklassiekers als Jesus Christ Superstar en Les Misèrables

Tijdens het paasweekend - het moment van wederopstanding - haalt producent RooxLive de theaterdoeken weer voor even op. Musicalfans en muziekfanaten kunnen hun hart ophalen met het online musicalconcert Jesus Christ. Vajèn Van de Bosch, René Van Kooten, Milan van Waardenburg, Wart Kamps en Steven Roox zingen de mooiste liedjes uit producties als Jesus Christ SuperstarSister Act en Les Misèrables. Dit doen ze onder begeleiding van pianist Bernd van den Bos en een studentenkoor van Fontys Hogeschool voor de Kunsten uit Tilburg.

Bekijk Jesus Christ online

Jesus Christ is vanaf zaterdag 3 april een maand lang online te bewonderen. Kaarten zijn te koop via www.rooxlive.com. De opbrengst van het musicalconcert komt geheel ten goede van de deelnemende artiesten en medewerkers achter de schermen. Zo steun je met het bekijken van de stream direct de theatersector!

 

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over