Jandino Asporaat gaat internationaal op Netflix

De show Hoe dan ook van Jandino Asporaat is vanaf 9 september wereldwijd te zien op Netflix in de serie Comedy Specials. Hij is de eerste Nederlander die een dergelijke special krijgt. Beroemde comedians als Chris Tucker, Chelsea Handler en Aziz Ansari gingen hem al voor.

Hoe blij hij hiermee is laat hij op instagram weten: "Ben de eerste gast uit Nederland/Curaçao die een Comedy Special krijgt op Netflix. Te zien in meer dan 190 landen 🙈 Mijn show Hoe Dan Ook wordt dus de allereerste Netflix comedy special original WHAAAAAAA!!!!"

Ben de eerste gast uit Nederland/Curaçao die een Comedy Special krijgt op Netflix. Te zien in meer dan 190 landen 🙈 Mijn show Hoe Dan Ook wordt dus de allereerste Netflix comedy special original WHAAAAAAA!!!! Vanaf 9 September exclusief te zien op Netflix. Ik wil graag iedereen bedanken die in mij heeft geloofd en nog steeds in mij gelooft. Ik voel me zo gezegend op deze reis en ben blij dat ik dit met zoveel liefdevolle mensen kan delen. #Jandino #Netflix ❤❤❤❤

Een video die is geplaatst door Jandino..♥ (@jandinoasporaat) op

Hoe dan ook zal te zien zijn in 190 landen en krijgt een Engelstalige ondertiteling. Eerder kocht Netflix ook de film Bonbibi Holland van de comedian, al is nog niet bekend wanneer deze op Netflix verschijnt.

Wereldwijd heeft Netflix meer dan 83 miljoen abonnees.


Voor of na een voorstelling lekker uit eten? Kijk dan hier voor een leuk restaurant!

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over