ISH Dance Collective danst op grote hoogte tijdens Rooftop Sessions

ISH Dance Collective is terug met een gloednieuwe serie Rooftop SessionsHet gezelschap vangt op de duizelingwekkende hoogte de huidige tijdsgeest door middel van dans en livemuziek. De premières van de twee sessies staan gepland op 15 en 29 april.

ISH Dance Collective toont haar kunsten tegen de achtergrond van de skyline van Nederlandse steden. Op 15 april dient het observatiedek van de A'DAM Toren als decor van Rooftop Sessions Chapter Four, onder regie van Nedda Sou. Lucinda Wessels en Tamara Robledo Oud dansen onder muzikale begeleiding van percussionist Laura Trompetter alle regels en restricties van zich af.

Tijdens de Rooftop Session op 29 april - tevens International Dance Day - staat het thema 'tijd' centraal. Dansers Ser Sebico en Tim Jansen schitteren dan op het Forum van Groningen, begeleidt door de muziek van dj Irie. Hoe gaan we om met lege agenda's en fysieke afstand? Regisseur Mohamed Yusuf Boss geeft samen met Thomas Krikken een nieuwe kijk op de off- en online samenleving.

Bekijk de Rooftop Sessions online

De Rooftop Sessions van ISH Dance Collective gaan op 15 april en 29 april in première op de socialmedia-kanalen van het dansgezelschap. Zo kun je vanuit je eigen huis genieten van de torenhoge dansspektakels.

Meer theaternieuws lezen? Kijk dan op onze nieuwspagina.

Foto: © Sjoerd Derine

 

Gerelateerde onderwerpen