Het Nederlands Dans Theater kreeg hoog bezoek van koningin Máxima

Gisterochtend bracht koningin Máxima haar tweede werkbezoek van dit jaar. De eer ging naar het Nederlands Dans Theater, waar de koningin wilde ervaren hoe zij zich staande houden tijdens de coronacrisis.

Koningin Máxima sprak tijdens het bezoek niet alleen met artistiek directeur Emily Molnar en zakelijk directeur Willemijn Maas, maar ook met verschillende dansers en met de mensen in het kostuumatelier. Ze vertelde dat het bezoek echt een 'cadeau' voor haar was.

Dansers en publiek missen de interactie

Ook het NDT is ondertussen een jaar dicht door corona. Wel zetten ze sterk in op online voorstellingen. Hiermee bereiken ze internationaal veel mensen en ook onze koningin onthulde regelmatig mee te kijken met een livestream. Maar toch is dat anders, zowel voor de kijker als voor de dansers. Zij gaven aan bij de koningin dat voor hen vooral de interactie met het publiek mist. En dat geldt voor het publiek natuurlijk ook. Zo vertelde koningin Máxima dat ook de prinsessen ernaar uitkijken om weer live voorstellingen te kunnen bijwonen.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over